Algemeen | Vormen | Kleuren | Prijzen | 3D | Contact | Home | Distributie Pagina

Promo, Gifts & Premiums

Een premium is een ondersteunend middel bij actiemarketing met als doel de omzet en klantenbinding te vergroten of activiteiten te promoten. Natuurlijk moet een premium bijdragen aan de naamsbekendheid en zorgen voor een versterking van de bedrijfs- of merkidentiteit maar kan ook dienen om simpelweg een gesprek te openen of een lead te genereren. Dus een premium kan uit verschillende zaken bestaan.

Tijdens de Promz Event werd de Promotional Keycap door het publiek uitgeroepen tot het Promotional Product of the Year 2004, met als kenmerk, de toepasbaarheid van de Promotional Keycap zo groot is als de fantasie reikt.

Naast de herkenningsfunctie van de sleutel leent de Promotional Keycap zich voor een aantal belangrijke doeleinden: reclame, promotie, direct mail actiemarketing enz. De Promotional Keycap is altijd aanwezig en continue een zichtbare opvallendheid aan een sleutelbos. U kunt zich voorstellen welke impact Promotional Keycaps met uw bedrijfsnaam of logo kan hebben. Altijd uw url, telefoonnummer of boodschap in de hand.

De functionaliteit en kracht van de Promotional Keycap is inmiddels bewezen. Naast de vele positieve reacties van onze klanten (en ontvangers!) heeft The Keyfactory zelf ook de proef op de som genomen. Bij de verspreiding van het Promz magazine werden 15.000 keycaps ingeplakt. Toen vervolgens tijdens de Promz Event 2004 de vele bezoekers hun ontvangen keycap, welke reeds aan hun sleutelbos zat, lieten zien en blijk gaven van hun enthousiasme was de kracht van dit premium bewezen. Het was duidelijk dat de ontvangers de keycap gebruikten ook al was The Keyfactory toen nog een onbekend bedrijf. De originaliteit maar vooral de prachtige afwerking zorgt ervoor dat de Promotional Keycap een premium is welke altijd eindigt op een sleutel.

Velen van onze klanten hebben hun preferred reclame cq communicatiebureau waar zij mee samenwerken. Indien u meer wilt weten over andere produkten of diensten waar wij u mee ter zijde kunnen staan, neem dan kontakt met ons of een van onze partners op. Wij verzorgen van A tot Z een volledige custommade campagne indien gewenst.

Enkele reacties van onze klanten:

Broere Shipping:
"Prachtig produkt, logo en kleuren zeer mooi. Ideale weggever aan relaties en zeevaartscholen"

Rittal:
"Als insert in onze mailing fantastisch ontvangen. Opvallend was de ontbrekende keycap in de retourmail"

EnergiQ
"De Promotional Keycap is ons logo. De vermelding aan de andere zijde op de keycap met de aard van ons bedrijf zorgt voor de toegevoegde waarde. In ieder geval een prachtige weggever tijdens de Lakenfeesten in Leiden"

De Internetpleinen:
"Als beheerder van het EK.plein.nl heeft de keycap voor ons veel waarde. Wij gebruiken de keycap als werkelijk actiemiddel voor een prijsvraag. Tevens blijft de keycap waardevol voor ons hele Pleinen concept. Niet voor niets zijn wij al eerder tot aanschaf overgegaan van onze eigen Plein.nl keycap"

Stelcon:
"Verbluffend resultaat. Met name de zeer nauwkeurige afwerking verrassend"

Holland Casino:
"Enthousiaste reacties tijdens onze Master Classics of Poker. De keycap van onze 50 € fiche ook goed ontvangen door onze gasten. Wij zijn zeer benieuwd naar de overige mogelijkheden"