Algemeen | Vormen | Kleuren | Prijzen | 3D | Contact | Home | Distributie Pagina

Een nieuw idee, een nieuwe hype
Na het succes van de lanyard (het bedrukte sleutelkoord) is er nu de “promotional keycap”. Dit unieke product is uitsluitend verkrijgbaar bij The Keyfactory of onze licentiehouders . Door een speciaal voor ons ontwikkelde technologie zijn wij in staat om deze “promotional keycaps” te maken in elke gewenste vorm en met elke gewenste afbeelding .
Het resultaat is verbluffend!

Techniek
Onze techniek zorgt ervoor dat vrijwel alles op de kleine ruimte is te verwerken (van klein tot zeer klein). Door de flexibiliteit te vergroten passen onze promotional keycaps op vrijwel elke sleutel. De “promotional keycap” heeft een zo hoge kwaliteit en uitstraling dat het een echte wannahave is.

Toepassingen
Er zijn vele toepassingen voor de “promotional keycap” mogelijk ;
als give-away bij festiviteiten, concerten, producten, mailings, merchandising enz. Kortom, teveel om op te noemen! Al tientallen jaren worden door vele mensen de zogenaamde “kenkappen” gebruikt; gekleurde sleutelkapjes zodat men herkent welke sleutel men nodig heeft. Gemiddeld heeft iemand ongeveer acht maal per dag zijn/haar sleutels in handen. Dit betekent dat wanneer er een promotional (lees: uw) keycap gebruikt wordt, dat deze ook meerdere malen per dag onder de aandacht komt.

Snelle levering
Omdat wij patenthouder zijn van dit product, is het voor ons mogelijk om reeds vanaf kleinere runs (3000 stuks) voor u te produceren en snel te leveren. De gemiddelde levertijd bedraagt na uw goedkeuring gemiddeld 40 dagen. U kunt kiezen uit verschillende vormen en aantallen .

Wanneer u wilt bestellen of vragen heeft, kunt u het formulier invullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Technische Gegevens

Wanneer u artwork gaat aanleveren, ontvangen wij dat graag op het volgende formaat:

Aanleveren is mogelijk via:   Formaat:
cd-rom Adobe Illustrator 8.0 (eps)
e-mail Adobe Photoshop 6.0 (tiff/jpg)
diskette 3.5 inch Freehand 9.0 (eps)
zip 100 Quark Express 4.0 (qxd)

Aanlevering graag in een zo hoog mogelijke resolutie. Wij kunnen in elke pms kleur leveren. De huidige prijzen zijn tot vier kleuren. Bij meerdere kleuren kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Graag maken wij met u een afspraak zodat een van onze vertegenwoordigers bij u langs kan komen om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken.